Bonus från Storspelare

Storspelare erbjuder sina nya kunder 100 % bonus på första insättningen upp till 500 kronor. Men det gäller att läsa igenom villkoren innan du nappar på erbjudandet. Du kommer nämligen inte att kunna ta ut dina bonuspengar innan dina egna insättningar och vinster på dessa är förbrukade. Alltså när du spelat upp din insats.

För att få tillgång till bonusen ska du sätta in minst 100 kronor och max 500 kronor. Men se upp med vilken betalningsmetod du använder – alla är inte godkända om du vill få tillgång till bonusen hos Storspelare. Och du kan bara få bonus en gång per användare, dator, e-postadress, kontokort etcetera.

En enda bonus

Bonusen får du som sagt bara en enda gång – vid registreringen. Den är aktiv i totalt 60 dagar innan den annulleras men blir bara tillgänglig för dig först när alla andra pengar du satt in tagit slut. Observera att om du vill göra uttag på dina vinster så kommer bonusen att tas bort.

I och med den nya spellagen får spelbolagen bara erbjuda sina kunder bonus en enda gång även om de använder sig av flera sajter. I det här fallet är det bra att veta eftersom Storspelare inte kan erbjuda dig bonus om du redan har fått från någon från systersidorna iGame, Unibet, Bingo.com, eller Maria Casino.

Omsättningskrav

Storspelare har inget omsättningskrav för att få ta del av bonusen vilket innebär att du kan ta del av den direkt om dina egna insättningar och vinster tar slut. Denna typ av bonus kallas ofta fallskärmsbonus eftersom den ger en livlina som gör att du har möjlighet att fortsätta spela trots att pengarna är slut.

Storspelare erbjuder alltså en enkel bonuskudde till nya spelare på upp till 500 kronor som kan ta emot dig om du förlorar din insättning inom 60 dagar. Se bara till att göra din insättning med rätt betalningsmetod. Kom även ihåg att aktivera bonusen på ditt konto när du registrerar dig.