NordicBet och deras sporterbjudande

Nu får du upp till 1 000 kronor i bonus att använda i spelbolaget NordicBets sportsbook. Som om inte detta vore nog får du även ett riskfritt spel med värde upp till 250 kronor som grädde på moset. Du kan satsa pengarna på ett mycket brett urval av olika sporter och grenar.

Erbjudandet gäller endast nya kunder som aldrig spelat hos dem tidigare, så ta chansen och spela upp en rejäl spelkassa med hjälp av bonusen. NordicBet är ett genuint svenskt spelbolag med lång erfarenhet av sport och odds som numer ingår i Betsson Group. Du är därmed trygg och säker hos dem.

Bra villkor

Bonusen ges med en insättning på minst 100 kronor och max 1 000 kronor. Spela på odds om minst 1,80 och ett krav på omsättning på schyssta sex gånger. Summan av bonus och egna pengar blir, om du sätter in 300 kronor, totalt 3 600 (300+300×6). Vinster räknas in i omsättningskravet.

För att kunna utnyttja det riskfria spelet måste du ha minst 250 kronor på spelkontot och dessutom klicka på ikonen (blå ruta) innan spelet läggs. Vinner du på spelet måste vinsten spelas runt tre gånger på odds om minst 1,50 och läggas inom 14 dagar. Förlorar du vadet går satsningen åter.

Riskfritt spelbolag

Att tänka på är att inte spela på samma resultat i en match mer än en gång vid spel med bonus. Totalt sett är villkor och regler mycket moderata hos NordicBet och oddsen är riktigt bra, både vad beträffar de som är listade innan matchen startar och under spel live.

Observera även att du inte kan använda e-plånböckerna Skrill och Neteller för att få bonus eller riskfritt spel. Summa summarum kan NordicBet rekommenderas varmt både för schysst bonus och för låga omsättningskrav. De är en av de bästa svenska spelsajterna som inte prutar på upplevelsen för sina spelare. Gå med nu!